fbpx

Inspirationsmöte

förverkliga smyckesdrömmen

Om det är något vi är lite extra stolta över, så är det möjligheten att kunna erbjuda kostnadsfria möten med våra designers. Inspirationsmötet kan vara ett första steg mot drömringen, som ska symbolisera er kärlek i resten av era liv – eller också ett sätt att få lite mer insikt i vad som går att göra. Oavsett var ni är i processen, bidrar vi mer än gärna med vår kunskap och dedikation till exklusiva smycken.

BOKA INSPIRATIONSMÖTE
För att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa dig, vore det toppen om du kan berätta lite om vad du vill ha ut av mötet. Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig och bekräftar din bokning. Mötet sker i vår butik på Nybrogatan 35, Östermalmstorg eller digitalt via till exempel Skype. Vi ser fram emot att träffa dig!
BOKA INSPIRATIONSMÖTE
För att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa dig, vore det toppen om du kan berätta lite om vad du vill ha ut av mötet. Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig och bekräftar din bokning. Mötet sker i vår butik på Nybrogatan 35, Östermalmstorg eller digitalt via till exempel Skype.
Vi ser fram emot att träffa dig!

Beskriv din idé:

Beskriv din idé:

Vanliga frågor och svar:
Q: “Jag är osäker på vad jag letar efter, så det kanske är för tidigt för ett möte?”


A: “Tvärtom! En av orsakerna till att vi började med våra inspirationsmöten var just att kunna hjälpa folk i din situation vidare i processen. Och vi kan nästan lova att din bild kommer att ha klarnat betydligt efter mötet.”

Q: “Jag är på jakt efter en speciell sten. Är det något ni kan hjälpa mig med?

A: “Vi har personlig kontakt med några av Antwerpens hetaste leverantörer av diamanter och övriga ädelstenar – och har fortfarande inte upplevt att inte ha kunnat hitta den sten vår kund efterfrågar.”

Q:“Vilka material arbetar ni i?”

A: “Vi jobbar främst i rött guld, vitt guld och platina.”

Q:“Är det väldigt dyrt att designa sina egna smycken?”

A: “Det är många som tror att det är dyrare än vad det är; i genomsnitt kostar en skräddarsydd ring bara 5-10% mer än en jämförbar ring ur standardsortimentet. För många av våra kunder är detta ett billigt pris för känslan att bära något unikt.”

×

Kundvagn

FRÅGA OM DENNA PRODUKT


E-postMobil


X